Ca la Romana | BRIGADA JOVE 2019
17231
post-template-default,single,single-post,postid-17231,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

BRIGADA JOVE 2019

BRIGADA JOVE 2019

Torna el projecte d’inserció laboral per joves del municipi, LA BRIGADA JOVE!

Si vols treballar aquest estiu , tens entre 16 i 18 anys per les places de Peons de la Brigada Municipal; o entre 16 i 25 anys per la plaça d’Auxiliar Administratiu; inscriu-te al sorteig!

DETALL DE LES OFERTES

PEONS DE LA BRIGADA MUNICIPAL

Places: 8

Temporalitat: de l’1 al 31 de juliol o de 1 al 31 d’agost

Horari: de dilluns a divendres, jornada de 20h/setmanals

Funcions: Tasques de suport a la brigada municipal realitzant feines de pintura, jardineria, manteniment d’instal·lacions municipals, suport a l’organització i realització d’esdeveniments socioculturals, gestió de mediambient, etc.

Requisits:

a)Tenir entre 16 i 18 anys
b)Estar empadronat i ser resident a Caldes de Malavella
c)No haver participat a cap edició anterior de la Brigada Jove.
d)No haver tingut experiència laboral prèvia. En aquest cas, s’admetran les sol·licituds dels joves que van ser contractats com a Premonitors/es en el JAN – Parc Infantil de Nadal de Caldes -, ja que malgrat s’entén com a experiència laboral, aquesta representa un breu contacte amb el món laboral.
e)No patir cap malaltia ni defecte físic que impedeixi el normal desenvolupament de les funcions per les quals es realitza la present convocatòria.
f)No trobar-se exclòs en cap de les causes d’incapacitat i d’incompatibilitat assenyalades per la normativa vigent.

 

AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA A L’OFICINA DE TURISME

Places: 1

Temporalitat: de l’1 de juliol al 31 d’agost

Horari: de dilluns a divendres, jornada de 20h/setmanals

Funcions: Tasques d’auxiliar d’administració en l’oficina de turisme: arxiu, gestió de documentació, atenció telefònica i personal, enviament de correus electrònics, venta d’entrades, venta de productes de marxandatge, organització del magatzem de turisme, registres etc.

Requisits:

a)Tenir entre 16 i 25 anys
b)Estar empadronat i ser resident a Caldes de Malavella
c)No haver participat a cap edició anterior de la Brigada Jove.
d) Estar en possessió de la titulació de Graduat en ESO o equivalent

e) Estar cursant o tenir una formació superior de:
Formació professional:
– Família professional Comerç i Màrqueting: CFGM Activitats comercials, CFGS Comerç Internacional, CFGS Gestió de vendes i espais comercials, CFGS Màrqueting i publicitat, CFGS Màrqueting i publicitat perfil professional promoció turística.
– Família professional Administració i gestió: CFGM Gestió Administrativa, CFGM Gestió Administrativa perfil àmbit jurídic, CFGS Administració i finances
– Família professional Hoteleria i turisme: CFGS Agència de viatges i gestió d’esdeveniments, CFGS Gestió d’allotjaments turístics, CFGS Guia, informació i assistència turística, CFGS Guia, Informació i Assistències Turístiques, perfil professional d’Animació Turística
Estudis universitaris: Grau en Turisme, Grau en Gestió Hotelera i Turística, Grau en Publicitat i relacions públiques, Grau en Màrqueting i Comunicació
f)No patir cap malaltia ni defecte físic que impedeixi el normal desenvolupament de les funcions per les quals es realitza la present convocatòria.
g)No trobar-se exclòs en cap de les causes d’incapacitat i d’incompatibilitat assenyalades per la normativa vigent.

 

 

Per fer-ho cal que presentis instància i la documentació necessària a les Oficines d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament abans del 31 de maig.

El sorteig serà el dia 12 de juny a les 17h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Caldes.

Les bases de la convocatòria especifiquen quina és la documentació a aportar per a cada plaça: 20190426_Publicació_Anunci_ANUNCI _Selecció 9 joves per la Brigada jove 2019-1

Instància per Peons Brigada jove: Instància normalitzada_8 places brigada municipal

Formulari peons: formularipeons2019

Instància per Auxiliar administratiu/va Oficina de Turisme: Instància normalitzada_1 aux admin turisme

Per més informació vine a Ca la Romana o contacta amb nosaltres: 972 48 02 66 / calaromana@caldesdemalavella.cat