14 Dec, 2017
Text Size

Espai Jove "Ca La Romana"

L’Espai Jove "Ca la Romana" és un equipament juvenil del municipi de Caldes de Malavella. L'equipament es va inaugurar l’any 2008 amb l’objectiu de posar a disposició dels i les joves un espai de referència i de dinamització de l’acció juvenil. A més de ser la seu dels professionals de l’Àrea de Joventut, es desenvolupen diferents serveis d’atenció, orientació i participació dirigits al col·lectiu juvenil.

Serveis que podreu trobar a l'Espai Jove "Ca la Romana":

Punt d'Informació Juvenil: Servei d'informació i assessorament juvenil sobre habitatge, salut jove, cultura i oci, educació formal i no formal, mobilitat internacional entre d'altres. El servei ofereix una atenció personalitzada i un seguiment o derivació a altres serveis més específics, en casos necessaris. En aquest servei també podreu trobar informació sobre projectes propis de l'Àrea de Joventut i/o del municipi.

Servei d'Orientació Laboral per a Joves: Servei d'assessorament en materia de treball dirigit a joves. En aquest s'ofereix una orientació laboral tant pel que fa a recursos per a la recerca de feina, com en el procés de cerca de feina. L'assessorament és personalitzat, es fa un seguiment i s'orienta en tot el necessari per a tenir més recursos envers la inserció laboral.

 

Recursos que podreu trobar a l'Espai Jove "Ca la Romana":

  • InfoJove: Espai d'autoconsulta d’informació juvenil i selecció de notícies destacades.
  • Punt Xarxa: Punt d'accés gratuït a ordinadors i connexió a Internet.
  • Sala polivalent: A la part de dalt de l’espai jove, resta a la disposició dels usuaris, una sala polivalent on passar la tarda, realitzar tallers, activitats, reunions d'entitats juvenils i/o qualsevol proposta que pugui interessar al públic jove.
  • Cinema a Ca la Romana: Resta a la disposició dels usuaris un projector i un DVD per passar pel·lícules a l’Espai Jove.
  • Espai de jocs: jocs de sobretaula, cartes, escacs i alguns jocs curiosos amb els que passar l’estona.
  • Espai Wifi: L'Espai Jove disposa d'una xarxa de wifi pròpia, a la qual els joves hi poden accedir demanat l'usuari i contrasenya a la dinamitzadora juvenil. 
  • Videoconsola: disposem d'una videoconsola i jocs per a portar a terme activitats amb els joves.

Serveis per les Entitats de Joves:

S'ofereix assessorament a les entitats juvenils i a grups de joves interessats en constituir-se com a entitat juvenil, en aquest darrer cas s'informa sobre els passos a seguir i la documentació necessària per a la constitució de l'entitat. A més les entitats, poden sol·licitar l'Espai Polivalent, mitjançant sol·licitud directa a l'Espai Jove, per a realitzar reunions internes o activitats obertes al públic.