Equipament juvenil
Regidoria de Joventut
Ajuntament de Caldes de Malavella
23 Oct, 2017
Text Size

El Programa de Desenvolupament Comunitari (PDC) del Consell Comarcal de la Selva, juntament amb l'Ajuntament de Caldes de Malavella, organitza un Taller Audiovisual amb la intenció de dinamitzar les urbanitzacions del municipi durant el darrer trimestre de l'any.

Aquest programa té com a objectiu realitzar activitats o tallers a les diferents urbanitzacions de la comarca de la Selva, amb el propòsit de realitzar-hi accions de dinamització a diferents col·lectius. Aquests darrers dos anys el col·lectiu diana són els joves de la comarca.

A Caldes de Malavella, durant els mesos d'abril i maig, es va portar a terme un procés participatiu entre els joves de l'institut on es va presentar el programa i es va preguntar als joves quina opció de taller els hi interessava més. De les diferents opcions que hi havia (dansa, circ, teatre, manualitats, robòtica, fotografia, boxe, torneigs, etc.) la opció més votada va ser la de realitzar un taller audiovisual.

El Taller Audiovisual "#itutambé - Un taller de pel·lícula", es realitzarà a partir del 2 d'octubre fins el 18 de desembre al Local Social de Can Solà, els dilluns de 17h a 19h. És un taller gratuït però amb places limitades (joves a partir de 12 anys).

Durant les 10 sessions que s'impartiran, s'aprendrà quins passos són els necessaris per a crear un projecte audiovisual i es gravarà un curt/documental o projecte propi que els mateixos joves escollin i preparin.

Per més informació i inscripcions: Espai Jove Ca la Romana, a partir del 18 de setembre, de 10h a 13h i de 16h a 20h.

Segueix-nos a la xarxa

 

Agenda

Festa a Ca la Romana!

Alguna cosa passa a l'Espai Jove, vine a descobrir-ho el dimarts 31 a les 18h!

Club de Lectura Juvenil nov'17

ATENCIÓ, CANVI DE DATA! Divendres 10 de novembre a les 17h a la Biblioteca de Caldes, comentarem "Llums del Nord" de Philip Pullman

Torneig de futbol virtual

Dimecres 25 d'octubre, inscripcions a Ca la Romana!

Inscripcions Taller Audiovisual #itutambé

A partir del 18 de setembre, de 10h a 13h i de 16h a 20h. Informació del taller

Facebook Activity

Els nostres tweets