Equipament juvenil
Regidoria de Joventut
Ajuntament de Caldes de Malavella
14 Dec, 2017
Text Size

El Programa de Desenvolupament Comunitari (PDC) del Consell Comarcal de la Selva, juntament amb l'Ajuntament de Caldes de Malavella, organitza un Taller Audiovisual amb la intenció de dinamitzar les urbanitzacions del municipi durant el darrer trimestre de l'any.

Aquest programa té com a objectiu realitzar activitats o tallers a les diferents urbanitzacions de la comarca de la Selva, amb el propòsit de realitzar-hi accions de dinamització a diferents col·lectius. Aquests darrers dos anys el col·lectiu diana són els joves de la comarca.

A Caldes de Malavella, durant els mesos d'abril i maig, es va portar a terme un procés participatiu entre els joves de l'institut on es va presentar el programa i es va preguntar als joves quina opció de taller els hi interessava més. De les diferents opcions que hi havia (dansa, circ, teatre, manualitats, robòtica, fotografia, boxe, torneigs, etc.) la opció més votada va ser la de realitzar un taller audiovisual.

El Taller Audiovisual "#itutambé - Un taller de pel·lícula", es realitzarà a partir del 2 d'octubre fins el 18 de desembre al Local Social de Can Solà, els dilluns de 17h a 19h. És un taller gratuït però amb places limitades (joves a partir de 12 anys).

Durant les 10 sessions que s'impartiran, s'aprendrà quins passos són els necessaris per a crear un projecte audiovisual i es gravarà un curt/documental o projecte propi que els mateixos joves escollin i preparin.

Per més informació i inscripcions: Espai Jove Ca la Romana, a partir del 18 de setembre, de 10h a 13h i de 16h a 20h.

Segueix-nos a la xarxa

 

Agenda

Espai Jove TANCAT PER NADAL

Del 22 de desembre al 5 de gener, ambdós inclosos, l'Espai Jove estarà TANCAT per l'organització del JAN i festivitats.

Torneig de futbol virtual - des'17

Dimecres 20 de desembre a les 16'30h a l'Espai Jove!

Tarda de crispetes - des'17

Dijous 14 de desembre a les 16'30h a l'Espai Jove, mirem peli i mengem crispetes!

JAN - 2017

Els dies 27, 28 i 29 de desembre de 15h a 19h al Pavelló Municipal d'Esports. Més info

Facebook Activity

Els nostres tweets