Equipament juvenil
Regidoria de Joventut
Ajuntament de Caldes de Malavella
14 Dec, 2017
Text Size

El Consell de Dones de Caldes de Malavella, ha engegat la campanya #caldeslliuredesexisme coincidint amb la Festa Major del poble. Tot i que comenci en aquest acte festiu, la campanya perdurarà en el temps amb l'objectiu d'aprendre a detectar la violència sexista i treballar per a la igualtat de gènere.

Durant aquests dies de Festa Major, hi haurà cartells de prevenció i un tríptic informatiu, un braçalet identificatiu de la campanya i un Punt Violeta, el divendres a la nit a l'envelat, on s'informarà d'aquestes accions.

El Consell de Dones neix amb l'objectiu d'implementar el Pla d'Igualtat de Caldes 2014 - 2018, i en aquests moments està format per: la Xarxa de Dones de Caldes; l'equip de Govern de l'Ajuntament de Caldes; representants de ERC i JERC; representants dels equips directius de la llar d'infants, les escoles i de l'institut; representants de les AMPES; representants dels Joves Intrèpids i del CESE; persones individuals; l'Àrea de Joventut del consistori i la Cristina Vila, sociòloga professional de l'àmbit del gènere (Igualtat Creativa). Aquest Consell però, està obert a totes aquelles persones que hi vulguin participar i es reuneix periòdicament per a crear aquest tipus de campanyes, per dissenyar formacions en les escoles (tant a professorat com alumnat de diferents edats), fer activitats, etc.

Aquests són els cartells de la campanya:

 

Segueix-nos a la xarxa

 

Agenda

Espai Jove TANCAT PER NADAL

Del 22 de desembre al 5 de gener, ambdós inclosos, l'Espai Jove estarà TANCAT per l'organització del JAN i festivitats.

Torneig de futbol virtual - des'17

Dimecres 20 de desembre a les 16'30h a l'Espai Jove!

Tarda de crispetes - des'17

Dijous 14 de desembre a les 16'30h a l'Espai Jove, mirem peli i mengem crispetes!

JAN - 2017

Els dies 27, 28 i 29 de desembre de 15h a 19h al Pavelló Municipal d'Esports. Més info

Facebook Activity

Els nostres tweets