Equipament juvenil
Regidoria de Joventut
Ajuntament de Caldes de Malavella
23 Oct, 2017
Text Size

El Consell de Dones de Caldes de Malavella, ha engegat la campanya #caldeslliuredesexisme coincidint amb la Festa Major del poble. Tot i que comenci en aquest acte festiu, la campanya perdurarà en el temps amb l'objectiu d'aprendre a detectar la violència sexista i treballar per a la igualtat de gènere.

Durant aquests dies de Festa Major, hi haurà cartells de prevenció i un tríptic informatiu, un braçalet identificatiu de la campanya i un Punt Violeta, el divendres a la nit a l'envelat, on s'informarà d'aquestes accions.

El Consell de Dones neix amb l'objectiu d'implementar el Pla d'Igualtat de Caldes 2014 - 2018, i en aquests moments està format per: la Xarxa de Dones de Caldes; l'equip de Govern de l'Ajuntament de Caldes; representants de ERC i JERC; representants dels equips directius de la llar d'infants, les escoles i de l'institut; representants de les AMPES; representants dels Joves Intrèpids i del CESE; persones individuals; l'Àrea de Joventut del consistori i la Cristina Vila, sociòloga professional de l'àmbit del gènere (Igualtat Creativa). Aquest Consell però, està obert a totes aquelles persones que hi vulguin participar i es reuneix periòdicament per a crear aquest tipus de campanyes, per dissenyar formacions en les escoles (tant a professorat com alumnat de diferents edats), fer activitats, etc.

Aquests són els cartells de la campanya:

 

Segueix-nos a la xarxa

 

Agenda

Festa a Ca la Romana!

Alguna cosa passa a l'Espai Jove, vine a descobrir-ho el dimarts 31 a les 18h!

Club de Lectura Juvenil nov'17

ATENCIÓ, CANVI DE DATA! Divendres 10 de novembre a les 17h a la Biblioteca de Caldes, comentarem "Llums del Nord" de Philip Pullman

Torneig de futbol virtual

Dimecres 25 d'octubre, inscripcions a Ca la Romana!

Inscripcions Taller Audiovisual #itutambé

A partir del 18 de setembre, de 10h a 13h i de 16h a 20h. Informació del taller

Facebook Activity

Els nostres tweets